vineri, 21 ianuarie 2011

Un adevarat miracol...

" Draga barza,
Te rog frumos sa imi aduci un fratior . Promit ca voi avea grija de el si ma voi juca frumos cu el si am sa ii dau din jucariile mele .
Iti multumesc frumos ! " - asa scria printesa nostra, Patricia in prima ei scrisoare catre barza.
Au fost 4 scrisori pe care le-a redactat catre barza . In unele cerea doar un fratior, in alta spunea ca poate sa fie si surioara daca nu are acum barza fratiori , in alta spunea ca isi doreste sa ii aduca o surioara si doi fratiori.
Barza a intarziat sa vina ani de-a randul. De ce? Nu stiau nici medicii. Nu gaseau un motiv .Din punct de vedere medical , era posibil. Si acum, cand printesa noastra e ingeras , cred ca a facut posibil ca aceasta dorinta a ei sa devina realitate. In sfarsit, barza vine si ii aduce surioara pe care a cerut-o de atatea ori. Cum de s-a intamplat ? Nu stim.Dar credem cu tarie ca e o minune la care printesa noastra ingeras a contribuit din plin. Poate a vrut sa ne mangaie putin sufletul.
Am fost la ecograf si medicul ne-a spus ca vom avea o fetita. Am vazut-o pe monitor. Tinea manutele deasupra capului, ca si cum ar face balet. Poate ii va place dansul sau gimnastica, la fel ca Patriciei. Sau poate printesa noastra se reintoarce la noi.Suntem bucurosi de minunea aceasta.Ce frumos ar fi sa fie si Patri acum cu noi, aici, sa se poata juca cu surioara ei pe care a asteptat-o atat de mult.Ce fericita ar fi ! Si ce fericiti am fi si noi ! Ar fi o fericire deplina. Asa , fericirea noastra este umbrita de durerea pe care o purtam in suflet de cand Patri ne-a fost smulsa din brate datorita indiferentei si incompetentei unor medici, daca ii pot numi asa. Purtam in suflet un dor care ne macina sufletul.Ne este dor de Patri...atat de dor...In fiecare secunda gandul nostru zboara spre ea. Acum , ea se va juca de acolo, din Rai cu surioara ei. Si noi ii vom povesti cu multa dragoste fetitei care va veni pe lume  despre  surioara ei , Patricia Vanesa , care acum este printesa intre ingeri si care va veghea mereu asupra noastra .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu