marți, 8 martie 2011

De 8 Martie...

La multi ani, fetita mea frumoasa !

2 comentarii:

  1. La multi ani scump ingeras. Ingerasii nostri ce sunteti intr-un loc minunat, lispit de suspine...fiti alaturi de mamicile voatsre atunci cand au nevoie multa. Doamne iti multumim ca prin ei ne areti care este adevarata viata.
    Te imbratisez draga Delia.
    Teona-Doina, mamica ingerasului Ana Irina

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani micuta ingerasa. Ingerasele noastre scumpe va rog sa ne indrumati pasii in viata, voi de aduceti aminte care este adevarata viata si o sa ne revedem acasa.
    Draga Delia iti doresc liniste sufleteasca si iti trimit o particica din puterea pe care am mai dobandit-o eu cu ajutorul mamicilor de ingeras.
    Sunt zile atat de grele uneori ca simt ca nu am aer si ca aceasta nu ar mai fi viata mea...nu-mi vine sa cred....dar sa sti ca mamicile ca tine ma aduc la nivelul de plutire si ma gandesc ca uite ce puternica esti tu si atunci trebuie sa fiu si eu....nu stiu cum sa-ti explic ca sa nu sune urat. Te simt o mamica de ingeras foarte puternica desi cu adevarat doar tu sti ce e in sufletul tau....tu ai atat de multe amintiri cu iubita ta pe cand eu am cunoscut-o doar cateva zile....si uite ca tu ai puterea sa-mi scri si sa ma incurajezi.
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere